Запитати Candy

Candy oven

Статична або вентиляторна духовка? Який найкращий спосіб приготування?


Це питання турбує всіх: для найбільш досвідчених шеф-кухарів, для вирішення нових рецептів - це як новий стимул  кухні,. Так що однозначної відповіді немає, але ми можемо навчитися розрізняти два типи приготування, і вибрати найбільш відповідний в кожному конкретному випадку. Головне, що духовка, що ми вирішили купити,  підтримує з успіхом кулінарні здібності.

Давайте почнемо з основ: різниця між типами тепла, щоб забезпечити правильне приготування наших продуктів харчування, важливо розуміти різницю між статичною і вентиляторну  духовками: вентилятор печі пече в єдиному порядку, завдяки потоку повітря, який розсіює тепло в той час як статичні печі тепло розподіляється  в бічному напрямку або вертикально. Незалежно від уподобань випічки, важливо знати, що ці два методи відрізняються приблизно на 20 ° С: 180°С в статичній печі, в  печі з вентилятором  складає 160°С.

Як режим приготування впливають на наші страви? Пічка з вентилятором забезпечує більш швидке і рівномірне приготування, залишивши їжу ароматною і більш вологою всередині. Статична духовка, натомість, виробляє повільний і більш делікатного приготування, ідеально підходить для отримання страв, сухих всередині. 

Коли ви повинні використовувати духовку з конвекцією?

Цей тип приготування їжі може стати гарною підмогою, коли необхідно приготувати декілька блюд одночасно, тому що тепло надходить в кожній точці печі. В цей спосіб ми можемо використовувати декілька полиць, наприклад, шляхом приготування смаженої картоплі зверху і знизу, або для приготування  овочів, риби  і гарнірів. В цілому, це буде добре на користь цього методу приготування для продуктів, які потребують корку на поверхні: риби, білого м'яса, червоного м'яса, овочів, запечені макарони, а також  солодких видів приготування.

Коли ви повинні використовувати статичну піч? Використання статичної піч підходить для всіх продуктів, які воліють делікатний  тип приготуванніі , які повинні бути сухими усередині, а також для випічки.

Оскільки в статичному приготування експлуатуються  резистори на стінах - без потоку повітря,  для переміщення тепла - їжа готується рівномірно з усіх боків. Це ідеальний варіант для страв, таких як хліб, піца, фокачча, а також торти, бісквіти, безе і бісквіт.

Він готовий до вживання!

За  допомогою ціеї інформації ми нарешті зможемо вибрати найкращий тип для приготування наших страв: тепер ви просто повинні вибрати деякі рецепти, терпляче чекати і ... приємного апетиту!

16/04/15